luni, 25 februarie 2013

FORUM IT

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în colaborare cu Clusterul Inovativ CLUJ IT vine în sprijinul dezvoltării comunităţilor locale şi regionale, prin prezentarea unor modele de bune practici în e-administraţie, e-sănătate şi e-infrastructură de cercetare şi furnizarea de soluţii IT inovative în sectorul public.

În contextul implementării sub-proiectului regioNet – “Clustere şi reţele, motoare ale dezvoltării prin creşterea competitivităţii şi a capacităţii de inovare a regiunilor”, echipa ADR Nord-Vest organizează la Cluj-Napoca forumul cu tema „ Soluţii IT Inovative de tip e-administraţie, e-sănătate şi e- infrastructură de cercetare în Regiunea Nord-Vest”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 27 februarie 2013, la Hotelul Grand Napoca din Cluj-Napoca, Str. Octavian Goga nr.1 - Sala Ambasador.

Cu aceasta ocazie, partenerii regionali de proiect, alături de reprezentanţi ai sectorului public din cele 6 judeţe şi municipii din Regiunea Nord-Vest, reprezentanţi ai mediului academic şi ai mediului de afaceri din sectorul IT vor face schimb de experienţă, vor aduce în discuţie exemple de soluţii IT inovative deja implementate în ţări din Europa şi din SUA şi vor identifica idei de proiecte de tip e-administraţie, e-sănătate şi e-infrastructură de cercetare, care să răspundă nevoilor comunităţilor locale şi regionale.

În acest sens, organizatorii adresează celor interesaţi invitaţia de a participa, personal sau prin reprezentanţi, la acest eveniment. Confirmările de participare sunt aşteptate până luni, 25 februarie 2013 inclusiv.

Persoană de contact: Ioana ŞUTA – manager proiect; email: ioana.suta@nord-vest.ro, telefon mobil nr: 0755 777699.

Sub-proiectul regioNet este finanţat prin Programul European de Cooperare Teritorială INTERREG IVC în cadrul proiectului SMART +, derulat prin Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de partener la nivel de regiune.

Niciun comentariu: