luni, 15 aprilie 2013

CORE - BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ



INSTITUTUL DE FORMARE ECONOMICĂ ŞI SOCIALĂ IFES CLUJ, împreună cu partenerii din Regiunea Nord-Vest, ASOCIAŢIA PATRONILOR ŞI MESERIAŞILOR CLUJ şi FUNDAŢIA LUIGI CLERICI din Italia, au deosebita plăcere, de a vă invita, să participaţi la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, organizată în cadrul proiectului CORE – Corelarea forţei de muncă cu cerinţele pieţei în Regiunile Sud –Vest Oltenia şi Nord- Vest

Evenimentul va avea loc marţi, 23 aprilie 2013, începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură a Studenţilor, Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, Cluj-Napoca.
Acest eveniment are drept scop îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a şomerilor şi a persoanelor inactive, propunându-şi să-i susţină în demersurile lor de ocupare a unui loc de muncă.
Din aceasta perspectivă, invităm companiile clujene să ia parte la evenimentul propus, asteptând cu mare interes un eventual răspuns privind participarea cu o oferte concrete de locuri de muncă disponibile.


Firmele  ofertante sunt rugate să contacteze organizatorii până la data de 19.04.2013 la telefon 0264-413091 sau e-mail: centru.ocupare@ifes.ro , persoană de contact Dinu Todoran.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, iar organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor elemente de logistică şi vizibilitate.

Niciun comentariu: